Home » Inevitabilul s-a produs ! S-a înregistrat primul deces cauzat de coronavirus în BN. La Ilva Mică, cu probabilitate de răspândire comunitară !

Inevitabilul s-a produs ! S-a înregistrat primul deces cauzat de coronavirus în BN. La Ilva Mică, cu probabilitate de răspândire comunitară !

Publicat de Radu SÎRBU
7384 Vizualizari

Este panică mare la Ilva Mică ! Un localnic, în vârstă de 77 de ani, a murit în noaptea de luni spre marți, după ce a fost internat în ultimele 10 zile la Spitalul Județean, la secția Interne, cu o pneumonie severă și a fost externat luni, 30 martie, la cererea familiei. Suferind de cancer, bătrânul a fost testat de coronavirus, însă rezultatul testului, POZITIV, a venit astăzi, 1 aprilie.

Aspectul foarte grav ne-a fost confirmat de primarul Aurel Horea, în urmă cu câteva minute, edilul spunând că, la orele amiezii de astăzi, cu testul confirmat, o echipă cadrul DSP BN a descins la locuința cu pricina și a obligat aparținătorii să îngroape imediat mortul. În paralel a fost demarată o anchetă epidemiologică, în condițiile în care sunt zeci de localnici care au intrat în contact cu familia îndoliată cu ocazia priveghiului.

”Am scris pe Facebook și revin, prin intermediul ziarului dumneavoastră, cu recomandarea către toţi cetăţenii care au intrat în contact cu familiile decedaţilor ca să se autoizoleze 14 zile şi să anunţe de urgenţă medicul de familie, Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud şi autorităţile locale, la următoarele telefoane:
Medic familie – 0263.373.553, 0753.079.349
Direcţia de Sănătate Publică BN – 0263.217.337, 0263.231.592
Primar – 0752.069.030
Viceprimar – 0743.129.405”, a ținut să sublinieze primarul Aurel Horea.

Este regretabil că s-a ajuns în această situație, în condițiile în care pericolul răspândirii comunitare este mai prezent ca niciodată!Rămâne de văzut dacă mai sunt persoane infectate și câte. Asta e întrebarea!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"