Home » E oficial ! Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost desemnată unitate de suport pentru pacienții cu Covid-19

E oficial ! Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost desemnată unitate de suport pentru pacienții cu Covid-19

Publicat de Radu SÎRBU
1601 Vizualizari

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a aprobat Ordinul de ministru privind Planul de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul epidemiei Coronavirus COVID-19 şi lista spitalelor de suport pentru pacienţii testaţi pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Este vorba de peste 161 de spitale/secţii, maternităţi şi centre de dializă din Bucureşti şi din ţară, desemnate unităţi de suport, unde sunt trataţi pacienţii cu COVID-19 care au nevoie de îngrijiri şi pentru alte patologii. La nivelul județului Bistrița-Năsăud, spital de suport a fost desemnat Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

De asemenea, în planul de măsuri pentru pregătirea spitalelor sunt trecute reglementări privind modul de folosire a echipamentului individual de protecţie la nivelul unităţii sanitare, în mod raţional şi corect, în funcţie de secţie, personal şi tipul de activitate.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"