Home » Din 1 aprilie, începe acțiunea de dezinfecție a blocurilor din Năsăud

Din 1 aprilie, începe acțiunea de dezinfecție a blocurilor din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
1038 Vizualizari

Anunțul a fost făcut, în urmă cu câteva minute, de administrația locală. Potrivit primarului Mircea Romocea, acțiunea va demara pe 1 aprilie și se va efectua periodic, mai precis o dată la două săptămâni, după un grafic prestabilit, în decursul a 3 zile, începând cu data de 1 APRILIE 2020, grafic pe care vă rugăm să-l urmăriți pe site-ul primăriei și pe pagina oficială de facebook

”Având în vedere, prevederile Ordonanței Militare nr.4, art.6 și art. 7, administrația publică locală a orașului Năsăud, va demara începând cu data de 1 APRILIE 2020, acțiunea de dezinfecție a tuturor blocurilor de locuințe, aflate pe domeniul public, de pe raza orașului Năsăud.
Îi rugăm pe locatarii cartierului de blocuri să nu iasă din locuințe, cel puțin 2 ore, după administrarea dezinfectantului. De asemenea, solicităm asociațiilor de proprietari/locatarilor, să curețe balustradele și mânerul clanțelor de la uși, după cele 2 ore de la dezinfecție.
Concomitent cu această acțiune de dezinfecție, administrația locală va instala la fiecare scară de bloc, dispozitive cu substanțe dezinfectante (BIOCID), pe care vă rugăm să le utilizați la intrarea în scara blocului.
Dezinfecția se va efectua periodic (o dată la 2 săptămâni), după un grafic prestabilit, în decursul a 3 zile, începând cu data de 1 APRILIE 2020, grafic pe care vă rugăm să-l urmăriți pe site-ul primăriei și pe pagina oficială de facebook, grafic pe care vă rugăm să îl distribuiți.
Totodată, vă reamintim faptul că, începând de astăzi 31 MARTIE 2020, administrația publică locală a reluat acțiunea de dezinfecție a străzilor din orașul Năsăud și a din cele două localități componente Lușca și Liviu Rebreanu, cu soluție pe bază de hipoclorit, cu mijloace proprii, acțiune care se va derula zilnic.
Vă rugăm așadar să respectați cu rigoare indicațiile autorităților centrale și locale, prevederile Ordonanțelor militare și, rămânem optimiști că vom depăși cu bine această perioadă delicată!”, se arată într-un anunț semnat de primarul Mircea Romocea.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"