Home » Echipa de de fotbal a Școlii Gimnaziale ”Artemiu Publiu Alexi”, participare onorabilă la faza națională a Cupei Tymbark Junior

Echipa de de fotbal a Școlii Gimnaziale ”Artemiu Publiu Alexi”, participare onorabilă la faza națională a Cupei Tymbark Junior

Publicat de Radu SÎRBU
580 Vizualizari

În perioada 19-22 mai, Stadionul Municipal din Târgu Jiu a fost gazda ediției din acest an a turneului final al Olimpiadei Naționale Sportive Școlare ”Cupa Tymbark Junior”. Timp de patru zile, cele mai bune școli din țară la categoriile U10 și U12, băieți și fete, s-au duelat pentru medalii.

La categoria U10 băieți (clasele 3-4) a participat și echipa Școlii Gimnaziale „Artemiu Publiu Alexi” din Sângeorz-Băi”
, formație antrenată de profesorul Cristian Răzvanță.

Au fost 8 echipe calificate la turneul final, împărțite în două grupe. În urma tragerii la sorți, grupele au arătat astfel: Grupa A – Argeș, Bistrița-Năsăud (reprezentată de Sângeorz-Băi), Arad și Constanța iar Grupa B – București, Cluj, Bacău și Giurgiu. Am terminat pe locul 3 în grupe iar în finalele pentru locurile 5-8, am câștigat cu Giurgiu(4-0) și cu Arad (2-1), reușind să terminăm la final am terminat pe locul 5”, ne-a informat profesorul Răzvanță.

Un rezultat meritoriu care face cinste orașului Sângeorz-Băi și județului Bistrița-Năsăud. Felicitări copii, felicitări domnule profesor!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"