Home » Emil Radu Moldovan: ”Dezvoltare integrată a turismului în județul Bistrița-Năsăud”

Emil Radu Moldovan: ”Dezvoltare integrată a turismului în județul Bistrița-Năsăud”

Publicat de Radu SÎRBU
281 Vizualizari

”Județul nostru are un potențial turistic unic, cu peisaje de vis, legende, castele, zonă viticolă, tradiții și meșteșuguri păstrate cu grijă, oameni primitori și bucate alese.

Din aceste motive, am pus bazele unei dezvoltări integrate a turismului în județul Bistrița-Năsăud, prin realizarea unui Master Plan de Turism, corelat cu strategia de dezvoltare a județului, respectiv brandul de județ.

Astfel, turismul este calea de dezvoltare a județului, prin călătorie și activități de agrement, iar în următorii ani vom avea:

• Acreditată zona Tihuța-Colibița ca Stațiune turistică de interes național;

• Amenajat “Centrul județean de agrement Colibița”, realizarea unei zone de promenadă de >4 km, pe ambele maluri ale lacului, pentru activități recreaționale, amenajarea unui amfiteatru pentru activități culturale și a unei zone pentru servicii publice;

• Realizarea drumului obiectivelor turistice și digitalizarea acestuia. Un traseu al castelelor, obiectivelor turistice, cramelor și tradițiilor. Un drum al descoperirii autentice a ceea ce înseamnă județul nostru;

• Avem studii de prefezabilitate cu proiecte integrate pe Valea Bârgăului – Colibița, Valea Someșului – Sângeorz-Băi și pe Valea Sălăuței;

• Implementarea Master Planului Județean de turism;

• Implementarea strategiei Brandului de județ.

ContinuămMunca și promovarea județului!”, transmite președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, candidat din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud la un nou mandat.

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de I.I. Sîrbu Radu Dorin – portal: mesager24.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"