Home » Utilaj nou de deszăpezire în comuna Zagra. Primarul Nicu Bușcoi: “Facem față iernii în regie proprie!”

Utilaj nou de deszăpezire în comuna Zagra. Primarul Nicu Bușcoi: “Facem față iernii în regie proprie!”

Publicat de Radu SÎRBU
800 Vizualizari

Conducerea Primăriei Zagra continuă se fie un exemplu de bună practică în ceea ce privește acțiunile unei administrații locale pentru deszăpezire. Primarul Nicu Bușcoiu demonstrează că s-a pregătit pentru a face față provocărilor iernii în toate cele 5 sate aparținătoare. Ca urmare, zăpada nu a luat pe nepregătite administrația comunei, ba mai mult, pentru a face economie la bugetul local a fost achiziționat un nou utilaj care se alătură celorlalte două (un buldoexcavator și o autobasculantă 4X4) care să rezolve problemele de dezăpezire, de întreținere a drumurilor sau pe cele de decolmatat albii.

Acum la Primăria Zagra a ajuns un tractor cu multiple funcții, cu bani europeni asigurați de Grupul de Acțiune Locală ”Drumul Haiducilor”, asociație în care comuna Zagra este membru fondator.

Ne-am organizat pentru iarnă, în așa fel încât atunci când vine zăpada să nu spunem că nu avem utilaje. Noi, spre deosebire de alte localități, nu facem contracte cu firme să curețe comuna. Nu! Noi am demonstrat că putem să facem față cu utilajele proprii. Nu am dat niciun leu către firme private. Deszăpezirea s-a făcut numai în regie proprie” – ne-a declarat primarul Zăgrii, Nicu Bușcoi.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"