Home » (EXCLUSIV) Dramă la Dumitra: Un tată, cu 7 copii și al 8-lea pe drum, se zbate între viață și moarte după ce s-a spânzurat dintr-un motiv stupid – nu mai era lăsat de familie să se întoarcă la muncă în Germania!

(EXCLUSIV) Dramă la Dumitra: Un tată, cu 7 copii și al 8-lea pe drum, se zbate între viață și moarte după ce s-a spânzurat dintr-un motiv stupid – nu mai era lăsat de familie să se întoarcă la muncă în Germania!

Publicat de Radu SÎRBU
3194 Vizualizari

Te apucă groază când vezi ce a putut să facă un bărbat în floarea vârstei, capul unei familii numeroase stabilite în comuna Dumitra. Cum ar putea fi altfel când tu, ce vei împlini peste câteva zile 36 de ani, tată a 7 copii și cu soția însărcinată cu cel de-al 8-lea, vrei să-ți închei socotelile cu viața pentru că ai tăi doresc să rămâi lângă ei și să nu te mai duci la muncă în Germania.

Din păcate, scenariul cumplit s-a întâmplat aseară, când respectivul om, originar din Coșbuc, și-a pus ștreangul de gât în curtea gospodăriei din Dumitra, acolo unde era stabilit nu de multă vreme. A fost descoperit de către aparținători în stop cardio-respirator, aceștia solicitând ajutor prin 112.

Manevrele de resuscitare aplicate de către salvatori au avut oarecum succes în sensul că inima i-a fost repornită, însă starea de comă a persistat și după ce a fost transportat la spitalul din Bistrița. Medicii de aici sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Pe fir a intrat poliția care cercetează cazul.

Referitor la acest caz dramatic, din partea IPJ am primit următorul comunicat: ”Aseară, a fost sesizat prin 112 faptul că în localitatea Dumitra, un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a spânzurat. Echipajele medicale ajunse la fața locului au aplicat manevre de resuscitare și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"