Home » (EXCLUSIVITATE) Caz revoltător la Sângeorz-Băi: Un bărbat și-a aprins casa părintească la Sângeorz-Băi, acolo unde locuia, după o ceartă cu mama sa nevăzătoare (FOTO + VIDEO)

(EXCLUSIVITATE) Caz revoltător la Sângeorz-Băi: Un bărbat și-a aprins casa părintească la Sângeorz-Băi, acolo unde locuia, după o ceartă cu mama sa nevăzătoare (FOTO + VIDEO)

Publicat de Radu SÎRBU
5929 Vizualizari

În această după-amiază, în jurul orei 15:00, voluntarii SVSU și pompierii militari din Sângeorz-Băi au intervenit în localitate pentru a stinge un incediu ce a cuprins o casă de pe strada Garoafelor. Incredibil dar adevărat, focul a fost pus în mod intenționat de un bărbat ce locuia în imobilul respectiv, împreună cu mama sa nevăzătoare și două surori, după acesta a avut o ceartă zdravănă cu cea care i-a dat viață.

Potrivit martorilor, omul a ales să-și verse năduful în acest mod șocant ducând la etaj o găleată plină cu ulei ars pe care l-a aprins după care a revenit în curte și a început a striga în gura mare ceea ce a făcut.

Salvatorii au stins pălălaia însă, din păcate, casa nu mai este locuibilă la această oră. Piromanul a fost săltat de polițiști și dus la audieri.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"