Home » EXCLUSIVITATE DE ULTIMA ORĂ! Cel de-al cincilea caz de coronavirus din BN este un alt tânăr din Năsăud, fratele primului caz, ambii întorși din Milano și autoizolați la domiciliu

EXCLUSIVITATE DE ULTIMA ORĂ! Cel de-al cincilea caz de coronavirus din BN este un alt tânăr din Năsăud, fratele primului caz, ambii întorși din Milano și autoizolați la domiciliu

Publicat de Radu SÎRBU
6575 Vizualizari

Cel de-al cincilea caz de coronavirus din județul Bistrița-Năsăud a fost confirmat în această dimineață. Este vorba de un tânăr din orașul Năsăud, în vârstă de 19 ani, ce se afla în autoizolare la domiciliu și care este fratele primului caz depistat în județul nostru (un bărbat de 32 de ani, confirmat pozitiv pe 17 martie și internat în aceeași zi la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca). Cei doi au contractat virusul în zona Milano, acolo unde lucrau iar la întoarcerea acasă, la Năsăud, au dat dovadă de mare responsabilitate civică și au decis să se autoizoleze din proprie inițiativă.

Decizia a fost una foarte înțeleaptă în condițiile în care iată s-a dovedit că ambii au COVID-19. Dintr-o discuție telefonică pe care avut-o în urmă cu câteva momente cu năsăudeanul de 19 ani în cauză, am aflat că tânărul așteaptă din clipă în clipă izoleta pentru a fi transportat la Cluj-Napoca. Băiatul este optimist și nu mai are niciun simptom obișnuit de coronavirus, doar mai tușește puțin, însă el ne-a confirmat că a trecut cu bine peste ce a fost mai rău. Potrivit interlocutorului, fratele său este vindecat și va fi externat peste două zile. Cel mai important este că cei doi tineri au stat în izolare și nu au răspândit infecția.

Recapitulând, să spunem că la nivelul județului Bistrița-Năsăud există la această oră 5 cazuri, respectiv: 2 bărbați din Năsăud (de 32 și 19 ani), doi soți din Reteag (ambii de 36 de ani) și o femeie din Salva (de 51 de ani).

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"