Home » Poliția și Jandarmeria, ample controale nocturne pentru respectarea restricțiilor de mobilitate

Poliția și Jandarmeria, ample controale nocturne pentru respectarea restricțiilor de mobilitate

Publicat de Radu SÎRBU
982 Vizualizari

Astă noapte, Inspectoratul Județean de Poliție și cel al Jandarmeriei din Bistrița-Năsăud au desfășurat ample acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse prin Ordonanța Militară numărul 2 din 21 martie 2020.

Potrivit prevederilor noii ordonanțe, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei se efectuează numai cu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19 și evitarea formării oricărui grup de persoane. Prin formarea unui grup de persoane se înțelege alăturarea unui număr mai mare de 3 persoane care nu locuiesc împreună.

Pe timpul zilei, în intervalul orar 06.00- 22.00, cetățenilor li se recomandă să iasă din case doar pentru urgențe. Pe timpul nopții, în intervalul orar 22.00 – 06.00, cei care ies din case trebuie să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"