Home » (EXCLUSIVITATE) Ionuț Precup, un puști  cu origini bistrițene a fost convocat la naționala de fotbal U-15 a Spaniei!

(EXCLUSIVITATE) Ionuț Precup, un puști  cu origini bistrițene a fost convocat la naționala de fotbal U-15 a Spaniei!

Publicat de Radu SÎRBU
707 Vizualizari

Mijlocașul Ionuț Precup, în vârstă de 14 ani, jucătorul celor de la echipa spaniolă CD Roda (din Galicia) a fost convocat in premieră la naționala Spaniei  Under 15 pentru  Turneul Internațional Albir Garden  care va avea loc  în perioada 6-10 decembrie. În acest turneu, Spania se confruntă cu  MexicFinlanda și Arabia Saudită.

Ionuț este născut in Spania, țară in care părinții lui sunt stabiliți dupa ce au lăsat in urma Bistrița de unde au emigrat de ani buni.

Ionuț  Precup  a făcut primi Pași în fotbal la Școala de Fotbal Silleda (Galicia), după care și-a continuat cariera la juniorii lui Deportivo La Coruna, loc unde a petrecut cinci ani, iar la avut puțin timp să atragă atenția când a împlinit treisprezece ani el s-a alăturat echipei de tineret a  Villarreal-ului.

Îi urăm lui Ionuț sa confirme ceea ce a început, dorindu-i sănătate și mult succes!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"