Home » Fabrica Intex Năsăud produce pe zi câte 1500 de combinezoane de protecție împotriva coronavirusului

Fabrica Intex Năsăud produce pe zi câte 1500 de combinezoane de protecție împotriva coronavirusului

Publicat de Radu SÎRBU
1654 Vizualizari

Pentru a da o mână de ajutor în combaterea coronavirusului, cel mai mare angajator economic din Năsăud, de trei săptămâni, fabrica de textile Intex a început producția de combinezoane, echipamente de protecție ce sunt direcționate în primul rând la nivelul județului Bistrița-Năsăud, dar și în țară.

După cum ne-a declarat, astăzi, Grigore Dorel Sima – managerul general al fabricii năsăudene, la ora actuală pe linia tehnologică ies zilnic câte 1.500 de combinezoane ce sunt distribuite imediat, în condițiile în care protejarea celor aflați în linia întâi a luptei cu infecțiile cu Covid-19 este primordială.

În condițiile date, funcționăm după un program de avarie ca să zic așa, în sensul că jumătate din cei circa 300 de angajați, muncesc prin rotație, în sensul că jumătate sunt la lucru jumătate sunt acasă, pentru a fi prevăzători ca în caz de infectări producția să nu aibă de suferit”, ne-a spus Grigore Dorel Sima.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"