Home » 58 de cazuri de coronavirus în BN, la 6 aprilie 2020

58 de cazuri de coronavirus în BN, la 6 aprilie 2020

Publicat de Radu SÎRBU
1248 Vizualizari

Grupul Strategic de Comunicare arată că până astăzi, 6 aprilie, ora 12.00, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor și Mehedinți, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 193 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 179 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 23.849 de persoane. Alte 106.463 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 40.987 de teste.

Situația în BN

La data de 6 aprilie, în județul Bistrița-Năsăud, s-au înregistrat 58 persoane confirmate cu Coronavirus, dintre care 5 persoane au decedat.

De asemenea, s-a primit cel de-al doilea set de analize negative pentru șapte persoane bolnave de CoVid-19, fiind, astfel, declarate vindecate.

În județul nostru sunt:

• în carantină instituționalizată – 551 persoane,
• în autoizolare la domiciliu – 1162 persoane.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"