Home » Femei agresate sau amenințate de soți la Dumitra, Nepos și Sângeorz-Băi. Polițiștii au emis ordine de restricție

Femei agresate sau amenințate de soți la Dumitra, Nepos și Sângeorz-Băi. Polițiștii au emis ordine de restricție

Publicat de Radu SÎRBU
1835 Vizualizari

La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au fost sesizați despre producerea unei agresiuni într-o familie din Dumitra.

La locul evenimentului, polițiștii au identificat o femeie de 42 de ani din Dumitra care le-a adus la cunoștință faptul că în urma unor discuții contradictorii, a fost agresată fizic de către soț, un bărbat de 45 de ani din aceeași localitate, care ulterior a produs și distrugeri în locuință.

În urma intervenției și a completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat ca fiind oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Totodată, polițiștii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal urmând să fie stabilite toate împrejurările.


La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați în jurul orei 2:00 despre producerea unui scandal la o familie din Nepos.

Din primele date, un bărbat de 47 de ani din Nepos, în timp ce se afla locuință, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi a agresat-o fizic pe soția acestuia, o femeie de 42 de ani din aceeași localitate.

În urma intervenției, polițiștii au constatat ca fiind oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu și demararea cercetărilor în cadrul unui dosar penal.


La data de 9 ianuarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost alertați despre producerea unui scandal într-o familie din Sângeorz-Băi.

În jurul orei 14.30, o femeie de 34 de ani din Sângeorz-Băi a solicitat intervenția polițiștilor semnalând faptul că în timp ce afla la domiciliul său, a fost amenințată cu acte de violență de către soțul său, un bărbat de 36 de ani, care domiciliază la o altă adresă.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, demarând totodată cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de amenințare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"