Home » Femeia din Salva infectată cu coronavirus, cazul numărul 4 din BN, se simte bine și face precizări în legătură cu cazul său

Femeia din Salva infectată cu coronavirus, cazul numărul 4 din BN, se simte bine și face precizări în legătură cu cazul său

Publicat de Radu SÎRBU
5116 Vizualizari

Confirmată pe data de 20 martie 2020 cu infecție de coronavirus, cel de-al patru caz de Covid-19 din județul nostru, femeia din Salva, în vârstă de 51 ani, și-a revenit din starea gravă cu care s-a confruntat la debutul bolii și a dorit ca, prin intermediul ginerelui Florin Șuteu din Năsăud, să aducă lămuriri în ceea ce privește mediatizarea cazului ei.

Soacra mea, femeia din Salva, de 51 de ani, diagnosticată cu noul coronavirus și internată la Cluj-Napoca, se simte bine acum, fiind transferată din Secția de Terapie Intensivă într-un salon normal al Spitalului de Boli Infecțioase iar în continuare i se administrează tratament. Respiră și mănâncă singură, și a ținut să transmită următoarele, pe propria răspundere:

În primul rând, nu a fost și nici nu a frecventat piața din orașul Borșa, din județul Maramureș, vânzând sau cumpărând baticuri așa cum s-a vehiculat în presa județeană.

În cel de-al doilea rând, soacra mea dorește să se afle că nu a fost în Italia, Spania sau alte zone declarate focare roșii sau galbene de coronavirus și nici nu știe să fi intrat în contact cu astfel de persoane venite din aceste zone. De altfel, s-a și făcut o anchetă de către autoritățile competente nedovedindu-se acest fapt mai ales că soacra mea este casnică grijind de copii și nepoții ei.

Aceste declarații sunt din spusele dânsei și întregii familii ce doresc foarte mult să se afle adevărul pentru că s-au scris multe neadevăruri dă către diferite persoane mai mult sau mai puțin intenționate de a spune ce s-a întâmplat”, ne-a declarat, astăzi, Florin Șuteu, care în încheierea dialogului a ținut să sublinieze discuția cu un citat din Biblie: „Nimic nu este acoperit care să nu se descopere și nimic ascuns care să nu fie cunoscut!”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"