Home » Continuă să vină vești bune de la spitalul din Bistrița: Dani Borgovan a fost mutat de la Terapie Intensivă în salon! Între timp IPJ BN insistă să infirme implicarea vreunui polițist printre agresorii călăi în cazul luptătorului profesionist!

Continuă să vină vești bune de la spitalul din Bistrița: Dani Borgovan a fost mutat de la Terapie Intensivă în salon! Între timp IPJ BN insistă să infirme implicarea vreunui polițist printre agresorii călăi în cazul luptătorului profesionist!

Publicat de Radu SÎRBU
3032 Vizualizari

Dani Borgovan continuă să uimească prin revenirea sa fizică miraculoasă după ce practic a înviat din morți în urma agresiunii teribile la care a fost supus în urmă cu două săptămâni de către călăii agresori. Astăzi, managerul spitalului din Bistrița, Gabriel Lazany, a ținut să vină în fața opiniei publice cu vești deosebit de bune despre starea de sănătate a lui Dani Borgovan:

”Tânărul antrenor de box a fost transferat din Secția ATI la Neurochirurgie. Starea de sănătate a antrenorului de box în vârstă de 30 de ani, care a fost adus în noaptea de 20/21 octombrie în stare critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, este ameliorată. Pacientul este stabil hemodinamic și respirator, este conștient, cooperant, vorbește în propoziții scurte, se mobilizează și în cursul zilei de astăzi a fost transferat din Secția ATI în Secția Chirurgie generală, specialitatea Neurochirurgie, unde va continua supravegherea, tratamentul de specialitate și recuperarea medicală”, a transmis Lazany pe Facebook.

IPJ BN, comunicat de presă care dorește a para ”loviturile” de pe rețelele de socializare

Rostogolit ca un bulgăre de zăpadă pe rețelele de socializare, zvonul despre implicarea unui polițist în agresiunea lui Dani și, ulterior, intervenția în anchetă a fost negat astăzi printr-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”În urma unor postări distribuite pe rețele de socializare, referitoare la implicarea unor polițiști din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Așa cum a mai fost transmis, niciun cadrul M.A.I. nu este implicat în acest caz, iar referitor la faptul că „un polițist care lucrează la criminalistică se ocupă de anchetă, motiv pentru care s-a întârziat”, asigurăm opinia publică că polițistul la care se face referire nu a desfășurat și nu desfășoară activități în cadrul anchetei penale, nefiind implicat în niciun fel.

Cercetările în acest caz sunt desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bistrița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud asigură opinia publică cu privire la faptul că sunt în continuare angrenate toate resursele necesare în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor care s-ar face vinovate de comiterea unei infracțiuni”, se arată în comunicatul respectiv.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"