Home » Fotbalul județean se reia duminică cu primele meciuri din Cupa României. Capul de afiș, Viitorul Livezile – Minerul Rodna, va fi LIVE pe pagina noastră de Facebook!

Fotbalul județean se reia duminică cu primele meciuri din Cupa României. Capul de afiș, Viitorul Livezile – Minerul Rodna, va fi LIVE pe pagina noastră de Facebook!

Publicat de Radu SÎRBU
1314 Vizualizari

La sfârșitul acestei săptămâni fotbalul din Bistrița-Năsăud se pune oficial din nou în mişcare. Duminică, 17 martie, în prim-plan vor fi 4 meciuri contând pentru prima etapă din Cupa României.

Cel mai atractiv meci se va juca la Livezile, de la ora 14:00, acolo unde Viitorul (ocupanta locului 3 în Seria Nord) primește vizita Minerului Rodna, campioana și deținătoarea Cupei la nivel județean, derby la care puteți fi părtași orinde vă veți afla întrucât meciul va fi LIVE pe pagina noastră de Facebook.

Tot de la ora 14:00, la Sângeorz-Băi, se joacă meciul dintre Progresul Năsăud și Sportul Beclean.

De la ora 15:00 sunt programate alte două partide: Voința Mărișelu – Someșul Reteag și Eciro Forest Telciu – Viitorul Budești.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"