Home » (FOTO – Atenție IMAGINI ȘOCANTE!) Un bătrân a fost găsit spânzurat într-o livadă din Năsăud

(FOTO – Atenție IMAGINI ȘOCANTE!) Un bătrân a fost găsit spânzurat într-o livadă din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
3725 Vizualizari

Un bărbat de 76 de ani orașul Năsăud a fost găsit spânzurat în această dimineață într-o livadă de pe dealurile localității de domiciliu, mai precis în Grădina lui Ciot de la Calea Roșie. Alarma s-a dat puţin după ora 9:00, de către un localnic ce mergea după apă la un izvor. Acesta a încremenit când a văzut agățat de un cablu un om. La faţa locului au intervenit un echipaj medical SAJ, un echipaj al pompierilor din Năsăud, precum şi poliţiştii criminaliști.

Paramedicii nu au putut face nimic pentru viaţa acestuia. Deocamdată, nu se ştie din ce cauză bărbatul a recurs la acest gest, iar aparținătorii ne-au spus că bătrânul nu a mai fost văzut de ieri. Din cele văzute la fața locului, se deduce că omul și-a premeditat sinuciderea, în sensul că și-a luat cablul electric într-un sac de rafie, o văniță de plastic pe care s-a urcat să-și lege cablul de creanga unui prun.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de Medicina Legală, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"