Home » (FOTO) Dezinfecție totală în satele Feldru și Nepos

(FOTO) Dezinfecție totală în satele Feldru și Nepos

Publicat de Radu SÎRBU
2243 Vizualizari

S-a făcut dezinfecție, astăzi, cele două sate ale comunei Feldru, ca măsură de prevenție în contextul epidemiologic actual. Acțiunea s-a realizat cu forțe proprii.

Încă de la primele ore ale dimineții, angajații Primăriei, cu ajutorul echipamentelor aflate în proprietatea administrației locale, la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au demarat ampla dezinfecție stradală.

Am fost atât în Feldru cât și la Nepos și am dezinfectat astăzi domeniul public cu cloramină. Acțiunea am realizat-o cu angajații primăriei, ne-am organizat astfel încât să fie cât mai eficientă. Practic, am achiziționat substanța respectivă și cu oamenii noștri am făcut o operațiune cu succes“, ne-a spus Grigore Țiolan, primarul comunei Feldru.

Această acțiune a fost realizată preventiv, pentru că potrivit informațiilor pe care le avem, în comuna Feldru nu sunt încă persoane depistate cu noul coronavirus. Astfel de operațiuni de dezinfecție vor mai fi executate și în perioada următoare, a dat asigurări edilul.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"