Home » Primăria Năsăud pune la dispoziția cadrelor medicale de la spitalul din localitate cazare gratuită la pensiunea R&R

Primăria Năsăud pune la dispoziția cadrelor medicale de la spitalul din localitate cazare gratuită la pensiunea R&R

Publicat de Radu SÎRBU
1344 Vizualizari

Cadrele medicale din linia întâi se tem să nu-i contamineze pe cei din familie. Pentru a le veni în ajutor, autoritățile, firmele, organizațiile neguvernamentale, dar și oameni simpli oferă spații de cazare, pe întreaga perioadă a pandemiei. În această notabilă acțiunea s-a înscris, de astăzi, și Primăria orașului Năsăud, punând la dispoziția cadrelor medicale de la Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” din localitate cazare în condiții excelente.

”Administrația publică locală a orașului Năsăud, anunță personalul medical (medici, asistenți, infirmieri) încadrat la Spitalul orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud, că, începând de astăzi 03.04.2020 există posibilitatea de a se caza în regim hotelier, la cerere, în momentul ieșirii din tură sau gardă. Locația de cazare este Pensiunea R&R din orașul Năsăud, situată pe Bulevardul Grănicerilor la nr.64, costurile fiind suportate integral de administrația publică locală.
Rugăm personalul, care dorește ca repausul dintre ture/gărzi să se realizeze în regim hotelier, să anunțe conducerea Spitalului orășenesc Năsăud”, se arată într-un comunicat semnat de primarul Mircea Romocea.

Pensiunea-restaurant R&R dispune de 9 camere de lux, modern mobilate, dintre care 8 camere sunt duble iar una este single. Camerele dispun de baie proprie, aer condiționat, televizor led, internet wireless.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"