Home » (FOTO) Doi bătrânei din Maramureș au scăpat teferi după ce s-au răsturnat cu mașina în curtea unei gospodării din Romuli!

(FOTO) Doi bătrânei din Maramureș au scăpat teferi după ce s-au răsturnat cu mașina în curtea unei gospodării din Romuli!

Publicat de Radu SÎRBU
3848 Vizualizari

Neatenția și viteza au stat la baza unui accident spectaculos produs în această dimineață în comuna Romuli, pe DN 17 C, la intrarea în localitate dinspre satul Fiad. Un cuplu maramureșeni cu vârsta de peste 60 ani, la volan fiind bărbatul, s-a răsturnat cu mașina în curtea unei gospodării!

Din fericire, atât bărbatul cât și femeia au scăpat teferi nefiind necesară intervenția ambulanței. Pe surse am aflat că șoferul ar fi pierdut controlul autoturismului după ce acesta s-a întors către bancheta din spate. Polițiștii au deschis o anchetă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Gavrila N. Moldovan 21 octombrie 2023 - 13:23

Cascadorii de la Buftea vă invidiază pentru această reușită, cu capra în sus! E nevoie de ciobanul Gigi să plătească niște popi ca să sfințească drumul de la Valea Sabii până la Hanul din Șeref. Șoferul s-a întors în spate să vadă ursul care-l fugărea. Și uite așa, a ajuns la o casă de aproape 100 de ani… curtea și grădina arată ca pe vremea lui Andronache Tuzluc.

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"