Home » Un bărbat din Rodna, în stare critică după ce a căzut de pe scările interioare ale unui bloc din Bistrița în urma unei bătăi cu un alt bărbat!

Un bărbat din Rodna, în stare critică după ce a căzut de pe scările interioare ale unui bloc din Bistrița în urma unei bătăi cu un alt bărbat!

Publicat de Radu SÎRBU
5944 Vizualizari

Aseară, aproape de miezul nopții, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița, Biroul Ordine Publică au fost sesizați cu privire la un scandal într-un apartament din municipiul Bistrița, de pe strada Solomon Haliță.

La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că între o femeie de 32 de ani din Bistrița și concubinul acesteia, un bărbat de 30 de ani din Rodna ar fi izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de alcool.

Pentru aplanarea conflictului, ar fi intervenit un bărbat de 33 de ani din Bistrița.

Din primele date, polițiștii au stabilit faptul că cei doi bărbați s-ar fi lovit reciproc iar la un moment dat, bărbatul de 30 de ani ar fi căzut pe scările interioare ale imobilului.

În urma evenimentului, bărbatul din Rodna a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate fiind ulterior transportat la spital.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurările, în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de violență în familie și lovire sau alte violențe.

Potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al spitalului din Bistrița, Camelia Strugari, starea victimei este critică. ”La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus astă-noapte un bărbat în vârstă de 30 de ani, în stare critică, prezentând multiple traumatisme și fracturi, în urma căderii de la înălțime. După stabilizare în Urgență, consultații clinice și paraclinice, pacientul a fost internat în Secția ATI-Neurochirurgie. Starea sa este foarte gravă, fiind intubat, ventilat mecanic și în comă indusă medicamentos”, se arată în comunicatul remis redacției.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"