Home » (FOTO) Droguri, tot mai multe în BN!

(FOTO) Droguri, tot mai multe în BN!

Publicat de Radu SÎRBU
1525 Vizualizari

Ziua și captura de droguri, cam asta este povestea predominantă în acest domeniu infracțional la nivelul județului Bistrița-Năsăud. Afirmația este întărită de acțiunile polițiștilor din ultimul sfârșit de săptămână.

La data de 28 august a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au depistat asupra mai multor persoane, substanțe susceptibile a avea efect psihotrop.

În jurul orelor 23:40, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 18 ani din Satu Nou, care era însoțit de un bărbat de 45 de ani din aceeași localitate, în calitate de pasager în autoturism.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, asupra tânărului de 18 ani a fost găsit un plic de conținea o substanță albă de tip praf, iar asupra bărbatului de 45 de ani au fost găsite 11 plicuri ce conțineau o substanță albă de tip praf și o pastilă albă, substanțe susceptibile a avea efect psihotrop, cât și un dispozitiv de tip grinder.

În jurul orelor 03:10, polițiștii Biroul de Ordine Publica, au depistat trei persoane din Albeștii Bistriței și Viișoara. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, asupra lor au fost găsite 4 plicuri cu substanță solidă cristalizată de culoare albă, susceptibilă a avea efect psihotrop.

Bunurile găsite au fost ridicate de către polițiști, întocmindu-se dosare de cercetare penală în vederea documentării faptelor.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"