Home » (FOTO) Elicopterul SMURD intervine pentru salvarea unui șofer ce s-a răsturnat cu jeep-ul pe un deal, la Rebra

(FOTO) Elicopterul SMURD intervine pentru salvarea unui șofer ce s-a răsturnat cu jeep-ul pe un deal, la Rebra

Publicat de Radu SÎRBU
6136 Vizualizari

Cursă contracronometru pentru salvarea vieții unui conducător auto, rănit grav într-un accident produs în urmă cu o jumătate de oră pe unul din dealurile comunei Rebra.

Este vorba de un localnic în vârstă de 66 de ani, ce s-a răsturnat cu autoturismul de teren pe care îl conducea spre o proprietate agricolă din Valea Lacului.

O manevră greșită ori o defecțiune tehnică a făcut ca respectiva mașină să se rostogolească pe o râpă, oprindu-se într-un nuc. Imediat, martorii la scena de groază au cerut ajutor prin 112, rănitul fiind inconștient. La locul indicat au ajuns ambulanța SMURD și cea de Terapie Intensivă Mobilă, salvatorii constatând gravitatea cazului au cerut transferul aerian al pacientului către o clinică din Cluj-Napoca. În aceste momente, victima accidentului este preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la clinică. Cazul este investigat de către polițiști.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"