Home » (FOTO) Groaznic! Un tânăr a ars de viu într-un incendiu la Albeștii Bistriței

(FOTO) Groaznic! Un tânăr a ars de viu într-un incendiu la Albeștii Bistriței

Publicat de Radu SÎRBU
900 Vizualizari

Astăzi, un tânăr de 28 de ani a fost găsit carbonizat de pompierii care au venit să stingă incendiul ce a cuprins o gospodărie agricolă din satul Albeștii Bistriței. Bărbatul, originar din Urmeniș, era îngrijitor la ferma de animale în care a fost ars de viu!

Potrivit pompierilor ISU Bistrița, incendiul a fost găsit în formă generalizată, cuprinsese întreaga construcție formată din casă de locuit și anexă pe o suprafață de circa 250 mp. ”La o distanță de circa 20 de metri de casa cuprinsă de flăcări a fost găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 27 – 28 de ani, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. Din păcate, acesta nu prezenta semne vitale, echipajul de terapie intensivă mobilă fiind nevoit să îi declare decesul la locul solicitării. Pompierii militari au reușit împiedicarea propagării incendiului la o altă anexă și mai departe la o fermă de bovine. Pentru gestionarea situației, au fost mobilizate trei echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere, precum și două echipaje SMURD: terapia intensivă mobilă, precum și un echipaj de prim ajutor SMURD. După finalizarea intervenției, s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat în urma încercării de a pune în funcțiune un sistem de încălzire prin utilizarea unei surse de aprindere (foc deschis)”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În cauză va fi dispusă necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"