Home » (FOTO) Încă o tragedie, azi, pe șosele din BN: un băiețel de 6 ani a murit după ce a fost călcat de o mașină, la Sângeorz-Băi

(FOTO) Încă o tragedie, azi, pe șosele din BN: un băiețel de 6 ani a murit după ce a fost călcat de o mașină, la Sângeorz-Băi

Publicat de Radu SÎRBU
5240 Vizualizari

În această după-amiază, echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi și echipajul de terapie intensivă mobilă au fost solicitați să intervină în orașul Sângeorz-Băi, unde un copil în vârstă de 6 ani a fost accidentat de un autovehicul pe strada Berzei.

Băiețelul a ieșit intempestiv din curtea unei clădiri și a trecut în fugă drumul, moment în care a fost lovit de o mașină, care a trecut și cu roțile peste micuț.

Paramedicii SMURD au preluat copilul inconștient și a început evacuarea spre echipajul de terapie intensivă SMURD. Între localitățile Ilva Mică și Sângeorz-Băi, băiețelul care prezenta politraumatisme craniene și faciale a intrat iî stop cardio-respirator.

Elicopterul a aterizat pe DN 17 D pentru a permite echipajului să ajungă rapid. Din păcate, organismul băiețelului nu a răspunsul manevrelor protocolului de resuscitare, fiindu-i declarat decesul la locul întâlnirii echipajelor alocate.

Șoferul implicat în accident are 33 de ani și este din Sângeorz-Băi. Alcooltestul a fost negativ.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO