Home » La volan, fără permis auto

La volan, fără permis auto

Publicat de Radu SÎRBU
1324 Vizualizari

La data de 8 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe drumul național 17, pe raza localității Unirea.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Caila, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat din ianuarie 2020, fiind cercetat pentru alte infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost sancționat și pentru nerespectarea restricțiilor de circulație prevăzute prin Ordonanțele Militare.

O zi mai târziu, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe raza localității Viișoara. A fost identificat șoferul, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Săndulești, județul Cluj, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

A fost întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere fără permis.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"