Home » (FOTO) Premieră nedorită la Năsăud: prima mașină cu roțile blocate în parcarea unui supermarket!

(FOTO) Premieră nedorită la Năsăud: prima mașină cu roțile blocate în parcarea unui supermarket!

Publicat de Radu SÎRBU
5331 Vizualizari

Am ajuns s-o vedem și pe asta: prima mașină blocată cu ”gheare” în parcarea unui supermarket din orașul Năsăud. S-a întâmplat astăzi, la PENNY, motivarea scrisă (și pusă de parbrizul autoturismului) fiind aceea că s-a ajuns la această măsură extremă deoarece nu a fost respectat regulamentul parcării auto a supermarket-ului, și anume: depășirea termenului celor două ore de parcare gratuită.

Mașina este înmatriculată în județul Cluj, notificarea fiind făcută în această dimineață la ora 10:00 iar constatarea noastră la ora 17:30, semn că premiera nedorită avea deja peste 7 ore de derulare.

Se pare că PENNY Market are în vigoare un contract ce are ca obiect prestarea de servicii pentru monitorizarea parcărilor, avertizarea și notificarea celor care nu respectă regulamentul, cât și blocarea roților, atunci când prevederile regulamentului sunt încălcate.

Oricum, situația hilară până la urmă i-a făcut pe majoritatea șoferilor care au avut astăzi drum la PENNY Năsăud să se crucească cu zâmbetul pe buze…

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Corbu 23 martie 2023 - 12:10

Foarte benefică inițiativa, în cazul unora așa neamuri proaste care parchează în mijlocul drumului de acces în parcare!

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"