Home » (Galerie FOTO) Sala de sport din Căianu Mic a fost recepţionată! Vezi cum arată modernul obiectiv ce va fi inaugurat oficial în scurt timp

(Galerie FOTO) Sala de sport din Căianu Mic a fost recepţionată! Vezi cum arată modernul obiectiv ce va fi inaugurat oficial în scurt timp

Publicat de Radu SÎRBU
928 Vizualizari

În aceste zile, Primăria comunei Căianu Mic a recepționat tehnic sala de sport din satul reședință de comună, o investiţie de peste 1,5 milioane euro, susţinută de Compania Naţională de Investiţii precum și de o cofinanțare de la bugetul local.

Astăzi, însoțiți de primarul Paul Știr, am văzut la fața locului mândrețea de sală de sport. Galeria de imagini vorbește de la sine despre frumosul obiectiv ce dispune de o tribună cu 200 de locuri, grupuri sanitare, vestiare şi o suprafaţă de joc multisport – pentru baschet, handbal, tenis de câmp, volei, fotbal în sală. Un element inedit este că la această sală încălzirea este realizată prin pardoseală.

Urmează să mai obținem avizul ISU și ca Compania Națională de Investiții să ne predea sala de sport la încheierea lucrărilor, urmând ca inaugurarea oficială să se facă după sărbătorile pascale. Este un obiectiv binevenit pentru sănătatea locuitorilor din Căianu Mic, de care se vor putea bucura toți cetățenii comunei”, ne-a declarat primarul Paul Știr.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"