Home » (FOTO) Prima Gală a Premiilor de Excelență în Asistența Medicală organizată de filiala Bistrița-Năsăud a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România

(FOTO) Prima Gală a Premiilor de Excelență în Asistența Medicală organizată de filiala Bistrița-Năsăud a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România

Publicat de Radu SÎRBU
585 Vizualizari

Sâmbătă seara, la Restaurantul Hotelului Ozana din Bistrița a fost organizată prima ediție a Galei Premiilor de Excelență în Asistența Medicală, organizată de filiala județeană Bistrița Năsăud a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Evenimentul a adus împreună peste 100 de invitați, el având scopul de a recunoaște public și premia cei mai buni asistenți medicali, moașe și echipe de îngrijire din Bistrița-Năsăud. Premiile acordate au fost binemeritate în contextul anilor pandemici care au supus sistemul medical la o mare presiune publică.

Programul serii festive a îmbinat momentele pline de solemnitate ale aprecierii publice cu cele pline de socializare și antren într-un cadru relaxant. Felicitări și cele mai bune gânduri, tuturor premiaților și invitaților!

Foto: pagina de FB a Oamgmamr BN.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"