Home » Spitalul Orășenesc Beclean, decorat de președintele României cu Ordinul ”Meritul Sanitar” în grad de Cavaler

Spitalul Orășenesc Beclean, decorat de președintele României cu Ordinul ”Meritul Sanitar” în grad de Cavaler

Publicat de Radu SÎRBU
200 Vizualizari

Pe data de 5 aprilie, Spitalul Orășenesc Beclean a primit o mare distincție pentru activitatea sa din domeniul sănătății. Aceasta este Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler. Decernat de către Ministerul Sănătății, acest ordin recunoaște eforturile și profesionalismul deosebit al echipei spitalului Beclean, care a făcut tot posibilul să ofere servicii medicale de înaltă calitate comunității.

Ministerul Sănătății a apreciat în mod special inovația și calitatea serviciilor oferite de către spitalul Beclean, care a pus în aplicare cele mai bune practici și tehnologii medicale pentru a asigura tratamente eficiente și îngrijire de calitate pentru pacienți. Această distincție este o mândrie pentru întreaga echipă a spitalului, care este formată din medici, asistente, tehnicieni și personal auxiliar, toți dedicându-și viața pentru a ajuta cei care au nevoie de îngrijiri medicale. Ordinul „Meritul Sanitar” reprezintă o realizare remarcabilă pentru spitalul Beclean și îi motivează să continue să ofere servicii medicale de calitate în beneficiul sănătății comunității.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"