Home » (FOTO) S-a născut a doua oară! Accident incredibil la Telciu, o maşină ce transporta pâine s-a făcut praf, dar şoferul a scăpat nevătămat!

(FOTO) S-a născut a doua oară! Accident incredibil la Telciu, o maşină ce transporta pâine s-a făcut praf, dar şoferul a scăpat nevătămat!

Publicat de Radu SÎRBU
2687 Vizualizari

Un accident de circulație s-a produs astăzi, în jurul orei 15:00, pe Drumul Național 17 C, la ieșirea din comuna Telciu spre Romuli. O mașină ce transporta pâine s-a izbit violent de un stâlp de curent electric și aproape că s-a rupt în două! Şoferul, un tânăr de 19 ani din Cristeștii Ciceului, nu a adaptat viteza la carosabilul umed și a ajuns cu duba în stâlp.

Deşi în urma impactului violent, maşina sa a ajuns un morman de fiare, tânărul s-a ales cu câteva contuzii la genunchi, scăpâd ca prin minune dintr-un accident urât. E de ajuns să priviți fotografiile pentru a vă da seama ce șansă a avut! Alcootestul a fost negativ.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"