Home » Un bărbat s-a ales cu un picioarele fracturate după ce a fost izbit de un buştean în pădure, la Șieu Odorhei. A fost nevoie de intervenția șenilatei pompierilor pentru ca el să ajungă la spital!

Un bărbat s-a ales cu un picioarele fracturate după ce a fost izbit de un buştean în pădure, la Șieu Odorhei. A fost nevoie de intervenția șenilatei pompierilor pentru ca el să ajungă la spital!

Publicat de Radu SÎRBU
2184 Vizualizari

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a ajuns la orele amiezii de astăzi la spital cu un picioarele fracturate, după un accident petrecut într-o pădure din comuna Șieu Odorhei. Acesta s-a ales cu rănile amintite după ce un buştean l-a izbit la membrele inferioare.

Întrucât locul producerii accidentului era într-o zonă greu accesibilă, a fost nevoie de intervenția pompierilor cu șenilata pentru ca victima să fie coborâtă la drum pentru a fi transportată la spitalul din Bistrița.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"