Home » (FOTO ȘI INFORMAȚII ÎN EXCLUSIVITATE) Bărbat în stare foarte gravă după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un pârâu din comuna Feldru. A fost solicitat elicopterul SMURD!

(FOTO ȘI INFORMAȚII ÎN EXCLUSIVITATE) Bărbat în stare foarte gravă după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un pârâu din comuna Feldru. A fost solicitat elicopterul SMURD!

Publicat de Radu SÎRBU
7143 Vizualizari

Astăzi, în jurul orei 11:30, un apel prin 112 anunța despre faptul că a avut loc un accident pe câmp cu tractorul pe raza comunei Feldru, în zona Valea lui Dan.

La fața locului a fost găsit un localnic, de circa 65 de ani, politraumatizat după ce s-a răsturnat cu tractorul în albia unui pârâu. Omul era la arat pe un teren în pantă, însă din cauze încă neelucidate a pierdut controlul vehiculului agricol și s-a răsturnat de mai multe ori de la o înălțime de mai bine de 40 de metri!

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, victima a fost găsit conștientă, cu mai multe traumatisme. Dată fiin starea foarte gravă, a fost solicitat elicopterul SMURD, pacientul urmând a fi preluat de aeronavă de pe stadionul din Năsăud!

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"