Home » (FOTO) Șofer din Dumitrița, prins de polițiști cu produse cosmetice contrafăcute

(FOTO) Șofer din Dumitrița, prins de polițiști cu produse cosmetice contrafăcute

Publicat de Radu SÎRBU
575 Vizualizari

În dimineața de 22 noiembrie a.c., pe drumul județean 173C, polițiștii Biroului Rutier care efectuau verificări în filtrul amplasat la intrare în municipiul Bistrița l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din Dumitrița, iar în urma verificărilor au constatat faptul că avea asupra lui produse care poartă reprezentări grafice ce indică mărci notorii identice sau similare cu mărcile larg cunoscute în România în cadrul segmentelor de public vizat.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 42 de astfel de produse, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă, fiind ambalate şi etichetate în mod asemănător produselor noi regăsite în magazine.

Cazul a fost preluat de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similară.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"