Home » Bogdan Ivan Gruia: ”Dezvoltăm România, dar sacrificăm IMM-urile?”

Bogdan Ivan Gruia: ”Dezvoltăm România, dar sacrificăm IMM-urile?”

Publicat de Radu SÎRBU
273 Vizualizari

Bogdan Ivan Gruia, candidatul de pe a doua poziție la Camera Deputaților din partea Partidului Social Democrat, susține că ministrul finanțelor, Sorin Cîțu, împreună cu ceilalți decidenți ai Guvernului nu găsesc soluții pentru a debloca IMM-urile, astfel zilnic se închid sute de afaceri de familie și șomajul este în creștere.

”Deficitul României a ajuns la 9,1 la sută din PIB. Este vorba de 96 miliarde de lei. Ministrul de finanțe este încrezător că ne vom reveni, Ludovic Orban spune că stăm pe cai mari și înotăm către prosperitate, iar președintele Iohannis spune că situația nu este atât de gravă!?!

Sloganul #DezvoltămRomânia rămâne un simplu slogan de campanie agățat sfidător de dramele IMM-urilor.

Zilnic se închid sute de afaceri de familie, șomajul crește, destinele oamenilor capătă accente dramatice. În timp ce premierul se laudă cu creșterea puterii de cumpărare, specialiștii au dat publicității salariul net al unei persoane pentru asigurarea unui trai decent: 2.818 lei!

Marii economiști liberali ar trebui să explice cum pot supraviețui românii în lipsa unui loc de muncă, cu salarii tăiate, cu pensii care nu au fost mărite cu 40 la sută etc.” a transmis acesta pe pagina sa de facebook.

De asemenea, acesta propune următoarele soluții pentru a rezolva problema:

  1. Scutiri de taxe și impozite pentru angajatori pe perioada pandemiei.
  2. Credite nerambursabile pentru firmele ce își mențin activitatea.
  3. Plata unei părți din salariile angajaților.

(Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud. Realizat de I.I. Sîrbu Radu Dorin prin portalul www.mesager24.ro. Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"