Home » (FOTO) Un bărbat din Sângeorz-Băi a fost amendat cu 2.000 de lei și a rămas și fără 4 mc de scânduri fără acte de proveniență

(FOTO) Un bărbat din Sângeorz-Băi a fost amendat cu 2.000 de lei și a rămas și fără 4 mc de scânduri fără acte de proveniență

Publicat de Radu SÎRBU
373 Vizualizari

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, pe raza orașului Sângeorz-Băi.

Astfel, a fost depistat și oprit în trafic un bărbat de 51 de ani, din oraș, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta aproximativ 4 metri cubi de cherestea fără documente legale de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 171/2010, cuantumul sancțiunii fiind de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a materialului lemnos, în valoare 2.832 lei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"