Home » Un bărbat din Dipșa a îngroșat rândurile șoferilor prinși la volan fără permis. S-a dat altcineva dar nu i-a mers…

Un bărbat din Dipșa a îngroșat rândurile șoferilor prinși la volan fără permis. S-a dat altcineva dar nu i-a mers…

Publicat de Radu SÎRBU
809 Vizualizari

Evenimentul a avut loc ieri, 8 martie, în timp ce polițiștii se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au oprit în trafic un autoturism în localitatea Dipșa.

Cu ocazia controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta documentele personale și ale autoturismului.

În vederea legitimării, bărbatul a oferit datele de identificare ale altei persoane care posedă permis de conducere valabil.Polițiștii au constatat faptul că fotografia persoanei verificate, nu corespunde cu persoana verificată în trafic, iar în urma investigațiilor s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 39 de ani din Dipșa, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, figurând ca anulat.

În urma celor constatate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare în forma participației improprii la infracțiunea de fals intelectual.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"