Home » (FOTO) Un bătrân a murit după un incendiu la un apartament din Bistrița. Întregul bloc a fost evacuat.

(FOTO) Un bătrân a murit după un incendiu la un apartament din Bistrița. Întregul bloc a fost evacuat.

Publicat de Radu SÎRBU
1117 Vizualizari

Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit, în această dimineață, în jurul orei 5.00, la un incendiu produs la etalul al doilea al unui apartament de pe str. Odobescu – din Bistrița. Flăcările au surprins un bărbat de 80 de ani, ce locuia singur în respectivul apartament.

Incendiul a fost lichidat în circa jumătate de oră. Concomitent cu acțiunile de localizare și lichidare a focarelor, toate persoanele au fost evacuate din bloc. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate de către pompierii militari, restul au ieșit singure din locuințe.

În momentul în care pompierii au putut intra în apartament, aceștia au găsit victima în stop cardio respirator. I se aplicat protocolul de resuscitare, însă bătrânul a fost declarat decedat după o oră.

Mai multe persoane au primit îngrijiri la locul intervenției, datorită intoxicației cu fum.. Un copil de 1 an și 8 luni și mama acestuia au fost transportați la spital.

Alte 5 persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, în ambulanțele SMURD și SAJ BN.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"