Home » Se fac angajări la Spitalul Județean de Urgență Bistrița ! Sunt disponibile 23 de posturi de asistente medicale, 12 infirmiere şi îngrijitoare şi un post de economist

Se fac angajări la Spitalul Județean de Urgență Bistrița ! Sunt disponibile 23 de posturi de asistente medicale, 12 infirmiere şi îngrijitoare şi un post de economist

Publicat de Radu SÎRBU
4973 Vizualizari

Cu începere din 28 ianuarie 2020, Spitalul Judeţean de Urgență Bistrița organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, de 6 luni, pentru ocuparea a 23 de posturi de personal sanitar medical, şi anume de asistent medical generalist debutant, pentru Secţiile de medicină internă, chirurgie generală, pediatrie, boli cronice, ATI, oncologie medicală, UPU SMURD, boli infecţioase, ortopedie şi traumatologie, Bloc Operator Centralizat, pshihiatrie şi Centrul Judeţean de Hemodializă.

Potrivit anunuțului, concursul va cuprinde o verificare practică a cunoştinţelor de operare pe calculator, urmată de susţinerea a două probe, respective o probă practică/orală şi o probă scrisă din tematica şi bibliografia de concurs.

Proba practică va consta într-o examinare şi un interviu din tematica şi bibliografia de concurs, notele având o pondere de 80% – 20% pentru nota primei probe. Promovarea probei practice este obligatorie pentru susţinerea probei scrise. Sunt declaraţi admişi candidaţii care au obţinut cel puţin nota 7 la fiecare din cele două probe.

De asemenea, SJU Bistriţa a scos la concurs 12 posturi de personal sanitar auxiliar, îngrijitori şi infirmiere, în 20 februarie. Nu în ultimul rând, spitalul a scos la concurs şi un post de economist la Compartimentul analize bugetare, programe.

Detalii suplimentare pot fi obţinute de pe site-ul spitalului, www.sjub.ro la Secţiunea anunţuri.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"