Home » (FOTO) Un șofer din Mureșenii Bârgăului este cercetat pentru părăsirea locului accidentului și vătămarea corporală a 2 copii

(FOTO) Un șofer din Mureșenii Bârgăului este cercetat pentru părăsirea locului accidentului și vătămarea corporală a 2 copii

Publicat de Radu SÎRBU
921 Vizualizari

Polițiștii i-au deschis dosar penal unui cetățean din Mureșenii Bârgăului, pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă. Acesta a provocat un accident rutier în urma căruia doi copii au fost răniți, dar nu a anunțat autoritățile.

Sâmbătă după-masă, în jurul orei 19.30, a fost sesizat prin 112 faptul că doi copii, de 8 și 9 ani, din Tureac s-ar fi lovit cu bicicleta. La fața locului, în urma investigațiilor efectuate, politistii Serviciului Rutier au constatat faptul că cei doi ar fi fost pasageri într-un autoturism care s-a răsturnat în localitatea Mureșenii Bârgăului. Accidentul a avut loc în aceeași zi, în jurul orei 18.30, iar șoferul nu a anunțat autoritățile”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Acesta a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Mureșenii Bârgăului, tatăl unuia dintre copii.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"