Home » Situația Covid în BN, la 10 mai: Încă 2 infectări, 9 vindecări și 1 deces

Situația Covid în BN, la 10 mai: Încă 2 infectări, 9 vindecări și 1 deces

Publicat de Radu SÎRBU
1399 Vizualizari

De ieri și până astăzi, în Bistrița-Năsăud numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a crescut de la 260 la 262, în timp ce numărul persoanelor care au fost declarate vindecate a ajuns la 152 de persoane, cu 9 mai mult. Tot în ultimele 24 de ore, s-a mai înregistrat un deces la nivelul județului BN, respectiv a unui bărbat în vârstă de 77 de ani, ce a murit ieri după ce a fost confirmat pozitiv pe data de 24 aprilie, acesta fiind cel al 20-lea deces al unui bistrițean infectat cu Covid.

La această oră, 316 persoane sunt în carantină, iar 376 în izolare la domiciliu.

Situația la nivel național

În altă ordine de idei, până duminică, 10 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 15.362 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.051 au fost declarate vindecate și externate iar 952 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică ieri, au fost înregistrate alte 231 de noi cazuri de îmbolnăvire. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 256.749 de teste.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"