Home » (FOTO + VIDEO) Bărbat rănit, încarcerat într-o mașină la Beclenuț!

(FOTO + VIDEO) Bărbat rănit, încarcerat într-o mașină la Beclenuț!

Publicat de Radu SÎRBU
994 Vizualizari

În această seară, pompierii Gărzii de Intervenție din Beclean, specializaţi în descarcerare şi prim ajutor, au găsit pe DN 17 D, în localitatea Beclenuț un bărbat rănit (în vârstă de 63 de ani), încarcerat într-un autoturism care s-a izbit puternic de o autoutilitară.

Salvatorii au procedat la îndepărtarea mai multor elemente de caroserie pentru a asigura accesul paramedicilor către victimă.

După extragere, bărbatul a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD și, imediat după ce a fost stabilizat, a fost evacuat la CPU a spitalului din Beclean, conștient. Prezenta multiple traumatisme în urma accidentului.

Tot la CPU Beclean a fost transportat și un bărbat în vârstă de aproximativ 32 de ani, din aceeași mașină, care prezenta un traumatism de coloană vertebrală, evacuarea fiind asigurată de un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. O a treia persoană implicată în accident a fost evaluată de către echipajele medicale, nu prezenta mărci traumatice vizibile și a refuzat transportul la spital.

Credit imagini: ISU BN

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"