Home » (VIDEO) O angajată a CFR, conductor de tren, a fost rănită după ce vagonul în care se afla a fost lovit de o locomotivă în gara Ilva Mică!

(VIDEO) O angajată a CFR, conductor de tren, a fost rănită după ce vagonul în care se afla a fost lovit de o locomotivă în gara Ilva Mică!

Publicat de Radu SÎRBU
2824 Vizualizari

Un accident feroviar a avut loc în această dimineață în gara din comuna Ilva Mică. O locomotivă a lovit violent vagoanele trenului Suceava – Ilva Mică.

În urma incidentului, o angajată CFR, din Câmpulung Moldovenesc, a ajuns la spital, starea ei însă nefiind gravă. Potrivit clubferoviar.ro, accidentul feroviar a avut loc pe fondul manevrei de întoarcere a trenului care circulă pe ruta Suceava – Ilva Mică. Practic, locomotiva a lovit cu putere vagoanele, în depou. În urma incidentului, angajata CFR care se afla într-unul din vagoane a fost rănită, fiind transportată la spital. Aceasta era conductor de tren, este din Câmpulung Moldovenesc, și se pare, n-ar fi fost rănită grav. Victima a fost transportată mai întâi la spitalul din Năsăud, ulterior ea fiind transferată la spitalul din Bistrița. O comisie a CFR va investiga incidentul care a fost filmat de camerele de supraveghere din gară.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"