Home » (FOTO + VIDEO) Descinderi în aproape toată țara la traficanții de arme! Bistrița-Năsăud nu lipsește ”la apel”

(FOTO + VIDEO) Descinderi în aproape toată țara la traficanții de arme! Bistrița-Năsăud nu lipsește ”la apel”

Publicat de Radu SÎRBU
558 Vizualizari

Descinderi în aceasta dimineață, în București și alte 36 de județe, între care și Bistrița-Năsăud, făcute de politiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din IGPR.

Se fac 103 percheziții domiciliare, în municipiul București și 36 de județe, într-un dosar de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată.

Acțiunea vizează creșterea gradului de siguranță și scoaterea din circuitul ilegal a unor arme de foc, scurte si lungi, care ar fi fost introduse pe teritoriul României, prin intermediul unor firme de curierat rapid.

În activități sunt angrenați peste 300 de polițiști specializați în cercetarea infracțiunilor la regimul armelor și al munițiilor din cadrul structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, precum și criminaliști și luptători de intervenție și acțiuni speciale.

Activitățile se desfășoară în județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"