Home » Hoțul de biciclete a fost prins, la Bistrița. A furat nu mai puțin de 18 în jumate de an!

Hoțul de biciclete a fost prins, la Bistrița. A furat nu mai puțin de 18 în jumate de an!

Publicat de Radu SÎRBU
585 Vizualizari

Ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un tânăr de 19 ani, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt și furt calificat.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că în perioada iunie-noiembrie 2021, de pe raza municipiului Bistrița au fost sustrase 18 biciclete cu o valoare totală de aproximativ 25.000 de lei.

A fost identificat și depistat un tânăr de 19 ani din Bistrița, bănuit de comiterea faptelor, reușindu-se totodată recuperarea parțială a prejudiciului, în valoare de 7.700 de lei.

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de punere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale și recuperării prejudiciului în totalitate.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"