Home » (FOTO + VIDEO) Un grajd, un depozit și o moară s-au făcut scrum într-o gospodărie de pe strada Bistriței din Năsăud

(FOTO + VIDEO) Un grajd, un depozit și o moară s-au făcut scrum într-o gospodărie de pe strada Bistriței din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
3381 Vizualizari

În această dimineață, în jurul orei 6.00, un apel prin 112 anunța un incendiu la o gospodărie din Năsăud, amplasată pe strada Bistriței, în imediata vecinătate a intersecției DN 17 C cu DN 17 D.

La locul indicat au ajuns, echipajele de pompieri, cu patru autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție la înălțime și un echipaj de prim-ajutor SMURD. S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru protejarea caselor de locuit. Incendiul a afectat un adăpost de animale, un depozit de plante furajere si o moară de cereale, pe o suprafață totală de aproximativ 450 mp.

Casele de locuit au fost protejate. La un imobil de locuit din vecinătate s-au spart geamurile din cauza radiatiei termice, iar la imobilul din gospodăria afectată a fost degradată o fațadă.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Cercetările preliminare au indicat drept cauză probabilă a incendiului: un scurtcircuit electric.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"