Home » Comandă acum cea mai gustoasă pizza din Țara Năsăudului, doar la Pizzeria Allegria !

Comandă acum cea mai gustoasă pizza din Țara Năsăudului, doar la Pizzeria Allegria !

Publicat de Radu SÎRBU
1316 Vizualizari

Cui îi este dor de gustul savuros al unei pizza pregătită exact ca la mama ei acasă, în Italia? Și nouă! Ei bine, pentru toți aceia care iubesc acest preparat, Pizzeria Allegria continuă răsfățul culinar!

Sos de roșii, mozzarella, sos pesto, chorizo, somon, rucola, ciuperci, piept de pui – acestea sunt doar câteva dintre ingredientele care fac din Pizzeria Allegria Năsăud localul în care veți găsi cele mai inedite gusturi și combinații care vă vor face să vă doriți să mâncați pizza în fiecare zi. Cei care au mai gustat din această pizza pregătită cu ingrediente italienești știu despre ce vorbim. Cu un blat pufos și arome puternice, orice preparat din meniu vă va da senzația că cinați la terasa unui bistro boem, nicidecum acasă, în fața televizorului.

Dacă și vouă vă este dor de gustul adevărat al unei pizza, puteți face acum comanda la numărul de telefon 0758 200 994. Și, desigur, în cutie va apărea orice sortiment poftiți pentru a vă bucura de gustul intens al preparatelor de la Pizzeria Allegria !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"