Home » (Galerie FOTO) Dacă vrei, se poate! Prin grija Primăriei, fiecare preșcolar sau elev din comuna Căianu Mic a primit din nou un cadou de la Moș Nicolae!

(Galerie FOTO) Dacă vrei, se poate! Prin grija Primăriei, fiecare preșcolar sau elev din comuna Căianu Mic a primit din nou un cadou de la Moș Nicolae!

Publicat de Radu SÎRBU
659 Vizualizari

Cu ajutorul administrației conduse de primarul Paul Știr, și în acest an Moş Nicolae a venit cu daruri pentru cei 500 de preşcolari şi elevi din comuna Căianu Mic.

Păstrăm tradiția și în acest an în comuna Căianu Mic!
Moș Nicolae a adus bucurie și zâmbete pentru 500 de copilași!

Începând de la cei mai mici de grădiniță și până la cei mai mari de clasa a VIII-a, toți preșcolarii de la Grădinițele cu program normal din Căianu Mic, Căianu Mare și Dobric, precum și elevii Școlii Gimnaziale Dobric și ai Liceului Tehnologic “Ion Căian Românul” Căianu Mic, au primit cadouri din partea Moșului!

Chiar dacă ne aflăm într-o perioadă mai grea la nivel național și nu numai, mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a ajutat și în acest an să aducem bucurie pe chipurile copilașilor!

Mulțumesc colegilor mei din cadrul Primăriei pentru ajutorul acordat Moșului în pregătirea cadourilor, Consiliului Local Căianu Mic pentru susținerea acestei inițiative și conducerii unităților de învățământ!

Dragi copii, vă îmbrățișez cu mult drag și vă doresc numai bine tuturor!”, a ținut să transmită primarul Paul Știr pe pagina sa de Facebook.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"