Home » Grupul de firme ”Frasinul”, cu donații pentru unități medicale din județ și nu numai

Grupul de firme ”Frasinul”, cu donații pentru unități medicale din județ și nu numai

Publicat de Radu SÎRBU
3747 Vizualizari

Criza cauzată de noul coronavirus a creat un val de solidaritate în România. Zeci de companii s-au mobilizat și au făcut donații importante pentru spitalele și cadrele medicale, care luptă pentru salvarea pacienților infectați cu COVID-19. Printre aceste se numără și compania ”Frasinul” din Anieș, a omului de afaceri Traian Larionesi.

Donațiile de la ”Frasinul” au vizat Spitalul Județean de Urgență Bistrița – 30.000 de lei, Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud – 10.000 de lei, Secția de ambulanță Maieru – mașina de spălat cu uscător pentru ținuta personalului, 400 de măști la Spitalul Județean din Târgu Mureș.

De asemenea, firma ”Frasinul” și-a dotat proprii angajați cu 600 de măști, pentru siguranța și protecția personală.

”Să dorim și să sprijim binele oamenilor, în aceste zile de încercare privind sănătatea şi viaţa noastră, este de datoria noastră, a firmei ”Frasinul”, drept pentru care vom continua să ne alăturăm cu ce putem în lupta contra pandemiei de coronavirus. Și pentru că ne aflăm în preajma marii sărbători creștine a Învierii Domnului, folosesc acest prilej pentru a le transmite oamenilor că acum, ca niciodată, trebuie să fim mai buni și mai solidari ca niciodată, cu speranța ca Paștele să ne întărească încrederea și speranța!”, ne-a declarat Traian Larionesi.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"